23-03-11

ZUIDACTIE OP DE DEYNE: POSTERBEURS - SOBERE MAALTIJD - ROMMELMARKT

Beste ouder

 

Dit jaar houden we onze Zuidactie ten voordele van Rwanda.

Zelf was ik 3 jaar getuige van het werk van onze medewerkers van de Broeders van Liefde in deze instellingen van Rwanda en Oost-Congo tijdens een inleefreis. De projecten waarvoor we middelen sparen komen daar echt wel ten goede van de plaatselijke mensen. Deze projecten worden door CARAES, de NGO van de Broeders van Liefde ondersteund.

 

Wij houden op onze vestiging heel wat acties voor dit goede doel.

 

Zo kreeg u reeds een uitnodiging voor de Rommelmarkt en houden de kinderen ook een grote sponsorloop. De eucharistieviering voor de paasvakantie zal ook helemaal in dit thema staan.

 

Uiteraard bent u ook welkom op onze tweejaarlijkse posterbeurs die doorgaat van 28/3 tot en met 1 april in de lerarenkamer van De Deyne

Steeds van 8u tot 8u45 en naschools van 15u25 tot 16u. Ook hiervan gaat de opbrengst naar Rwanda.

 

Op 29 maart is er tevens een creanamiddag voor al onze kinderen.

Op 31 maart gaat de SPONSORLOOP door in het park aan de school

Op 1 april is er een toonmoment, ’s middags de SOBERE MAALTIJD en in de namiddag ROMMELMARKT

 

Als school engageren we ons om voor de kinderen zinvolle acties te voorzien en hun te leren dat er in het Zuiden ook leeftijdsgenoten leven die hun steun nodig hebben.

Mag ik vragen dat de kinderen die deelnemen aan de sobere maaltijd ondergetekend strookje indienen.  Ook wie normaal boterhammen eet kan die dag meedoen. Zo wordt de winst van die dag berekend. U betaalt niets extra als de kinderen reeds volle maaltijd eten, de traiteur biedt RIJST, ANANAS en SAUS aan voor verminderde prijs, de winst wordt doorgestort aan CARAES. Meer info op caraes.org en zuidactie.be

Gelieve het strookje tegen maandag 28/03 in te dienen. Dank

 

12:57 Gepost door de directie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.