25-04-11

Paasmededelingen aan de ouders

Beste ouder,

 

Na de mooie en warme paasvakantie wens ik u en uw kind een zalig paasfeest toe en nog een mooi derde trimester. Er staan enkele gebeurtenissen op de agenda waarmee u best rekening houdt.

 

1. HOOFDLUIZEN

Graag willen we eerst uw aandacht voor hoofdluizen.

Momenteel zijn er geen meldingen, maar door het warme weer is de kans vrij groot dat er na de vakantie een epidemie kan uitbreken. We willen dit voorkomen door u te waarschuwen en te vragen alert te zijn en regelmatig te controleren. Verwittig de school tijdig, dan kan de verpleegster van het clb komen controleren en kunnen we gepaste maatregelen nemen.

 

2. FUTURE PAINTERS

Op donderdag 5 mei komen de FUTURE PAINTERS onze vestiging op Rerum Novarum en onze kleuterbouw op De Deyne op 1 dag tijd een totale make-over geven. Wij werden als school geselecteerd en ondergaan deze mooie gebeurtenis gratis. Wel zullen er parkeerproblemen zijn tussen 3 mei en 6 mei. Vermoedelijk halen we ook alle regionale en nationale media… Wij vragen ook vrijwillige ouders om ons te komen helpen de klassen aan de kant te zetten woensdagnamiddag tussen 13u30 en 17u.. Als tegenprestatie wordt u een gratis barbecue aangeboden. Graag een seintje aan de directie. Dank.

 

3. SCHOOLFEEST DE DEYNE !

Verder kan ik melden dat ons leerkrachtenteam deze vakantie heeft gebrainstormd en een schoolfeest wil organiseren op zaterdag 21 mei van 14u tot 17u. Er is dan tevens ook opendeurdag waarop ouders en grootouders welkom zijn.

Ook hier hebben we uw steun en helpende hand nodig.

 

4. OUDERCONTACTEN

Tot slot wil ik nog helpen herinneren dat er nu donderdag  28 april oudercontacten zijn voor het lager van DD in de refter.

U kan er dan tevens de sneeuwschoolfilm van onze 5de en 6de klassers komen bezichtigen (DVD 6 euro).

 

Maak er nog een fijn derde trimester van op Sint-Paulus!

Directie en leerkrachtenteam.

15:05 Gepost door de directie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.