06-05-13

Uitnodiging schoolfeest De Deyne 25 mei 2013

 

Hierbij nodigen wij u heel vriendelijk uit op ons jaarlijks schoolfeest op zaterdag 25 mei. We willen er opnieuw een echt familiefeest van maken en daarom hebben we die dag een waaier van activiteiten voorzien, waardoor we er zeker van zijn dat iedereen aan zijn trekken zal komen.

Vanaf 13.30 gaan de deuren open en vanaf 14u00 start de show met de optredens van de kinderen. Ondertussen kan u verpozen in de bar en lotjes kopen voor onze tombola. U kan ook een gokje wagen via onze fotowedstrijd.

De opbrengst dit jaar gaat naar onze speelplaatsinrichting en de spelenbakken.

De kinderen kunnen zich tussendoor uitleven op het springkasteel.

In alle klassen is er een tentoonstelling opgebouwd met werkjes van het voorbije jaar. Die klassen staan  voor u open, zodat u alles rustig kunt bezichtigen. De directeur zal een persoonlijke rondleiding geven aan de geïnteresseerden. We ontvangen die dag ook graag nieuwe leerlingen met hun ouders en indien u in uw buurt of kennissenkring kinderen kent die interesse voor onze school tonen of toonden, durven we u vragen enige reclame voor Sint-Paulus te maken en hen mee te brengen voor een bezoek. De ouders kunnen op de speelplaats verpozen bij een lekker biertje, een wafel of een bakje friet. Ondertussen is er mogelijkheid om een lotje te kopen voor de tombola. (altijd prijs!)

Het einde is voorzien rond 18u.

We hopen op een zeer ruime deelname en ontvangen uw inschrijving graag ten laatste op woensdag 22 mei 2013.    

Wij danken u nu reeds voor uw interesse en medewerking en verwelkomen u graag op zaterdag 25 mei.

 

14:01 Gepost door de directie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.